Sok mindenre képes az egytengelyes pótkocsi

By | 2019. november 26. kedd
egytengelyes pótkocsi

Egytengelyes pótkocsi

Egy méretes tanya vezetése vagy csak több 10 hektár szántóföld megmunkálása gyakran elég komoly technikai hátteret követel meg. Több olyan gépre és kiegészítőre van szükség, ami a segítségünkre lesz a veteményezés vagy a betakarítás fázisában. Remek befektetésnek számít az egytengelyes pótkocsi, ami több változatban elérhető annak függvényében, hogy mekkora kapacitásra van szükség.

Ez az utánfutó képes típusától függően több irányba borítani, ami megkönnyíti a lerakodás problémakörét. Elég csak egyetlen gombnyomás és máris a helyére kerül a learatott gabona vagy a földre kivitt trágya. Az egytengelyes pótkocsi nem arra készült, hogy túl gyorsan vontassuk, mert általában 25 kilométer óránkénti sebességre van megadva a korálozás, amit érdemes szem előtt tartani, főleg amikor jól meg van rakva.

Ha eljött az ideje, hogy felalítsuk a gépparkunkat vagy csak a már kiszolgált utánfutót akarjuk pótolni, akkor az egytengelyes pótkocsi olyan alternatíva, amire bátran számíthatunk. A gigafarm.hu weboldalon pontos részleteket találunk az árra és technikai paraméterekre vonatkozóan.