Rendkívül sokoldalú mozgásérzékelő

By | 2021. december 1. szerda
mozgásérzékelő

Mozgásérzékelő

A mindennapi életben gyakran nem is gondolunk olyan esetlegesen bekövetkezhető eseményekre, amelyek komolyan befolyásolhatják az életünket. Sajnos egyre inkább oda kell figyelnünk a biztonságra, ugyanis elég beszédesek ebben a tekintetben a negatív statisztikák. Otthonunk ki van téve komoly támadásoknak, amelyeknek az elhárításában egy mozgásérzékelő hasznos társunk lehet.

Már nagyon intelligens és a hálózattól teljesen függetlenül is működni képes rendszerek alkalmazására nyílik mód, amelyek távolról figyelhetőek, vezérelhetőek a megfelelő okostelefonos applikációk jelenlétében. A Fibaro Motion Sensor sokkal többet nyújt, mint elsőre gondolnánk. Azon túl ugyanis, hogy mozgásérzékelő, a változó fényerőséget és hőmérsékleti adatok változását is képes felismerni.

Látható tehát, hogy teljesen univerzális, ezért mindenképpen megéri próbára tenni a képességeit. A földrengések észlelésére szintén képes, valamint a mozgásérzékelő beépített gyorsulásmérőjének hála, felismeri, ha elmozdítják a helyéről. Megannyi egyedi funkció található a kis szerkezetben, amit megéri okosan felhasználni.