Rendkívül sokoldalú a Yamaha szintetizátor

By | 2019. március 30. szombat
Yamaha szintetizátor

Yamaha szintetizátor

Sok olyan egyedi hangszer van, ami képes megszólaltatni bizonyos dallamokat. Ez fokozottan igaz a Yamaha szintetizátor esetében. Ez a készülék valójában egy csoda, mert hihetetlenül választékos arzenálja van, amivel ha megfelelően tudunk bánni, akkor kivételes élmények megtapasztalására van mód. Vegyünk egy konkrét példát!

Az YTP-260 változat összesen 400 féle hangot, 32 polifóniát és 112 dalt tud felcsendíteni, a 61 darab billentyű segítségével. Külön tanulóprogrammal van ellátva és jó hír, hogy elemről is működtethető. Ez a Yamaha szintetizátor 2×2,5 Watt hangszóróval, Aux in bemenettel, duó móddal és felvétel funkcióval egyaránt rendelkezik.

Mi kell ennél több, hogy megismerjük alaposan ezen készülék világát és megpróbáljuk magunkból is kihozni a legtöbbet? A mindösszesen 4 kilogramm súllyal rendelkező termék pontos méretei a következők: 940 x 106 x 317 milliméter. A hangszerdepo.hu weboldalon ez a Yamaha szintetizátor igen kedvező feltételekkel lehet a miénk. Kivételes meglepetésnek számít, ha ismerünk valakit, aki örömmel használja.