Remekül mutat a bokacsizma női modellje

By | 2022. január 12. szerda
A hölgyeknek tudniuk kell, hogy a tökéletes csizma kiválasztásakor nagyon fontos a boka formája és persze a vádliké is, ha addig felér a lábbeli. A bokacsizma női változatának megvételekor hiba kizárólag a méretre hagyatkozni, ugyanis egyéb paramétereket, adottságokat is jó alaposan meg kell nézni.
Nem szabad megfeledkezni arról, hogy mennyire fontos az adott személy, vásárló testfelépítése, illetve az, hogy milyen gyakran fogja hordani a lábbelit. Tény, már ami a testfelépítést illeti, hogy a magassarkú csizmák leginkább a magasabb nőknek állnak jól, míg a bokacsizma női változata az alacsonyabb hölgyeken mutat remekül.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem található meg az a csizma, mondjuk a SEPA oldalán, ami magasságtól függetlenül csodálatosan néz ki egy adott hölgy lábán. Ami még fontos a bokacsizma női modelljénél, hogy mennyire erős a boka. A vastagabb, erősebb boka esetében érdemes ugyanis kerülni, hogy a SEPA-n választott lábbeli a figyelmet éppen erre a pontra irányítsa.
Tehát, ha az adott modell pántja a bokarészen van, akkor nem épp bizonyul egy jó választásnak ekkor.  Ezen hölgyeknek azonban tökéletes lehet egy magasszárú csizma. Miért is? Főleg azért, mert optikailag ez elegánsabb hatást kelt, ugyanis megnyújtja a lábakat.

A SEPA több, mint egy sima cipőbolt

Sokan szeretnek vásárolni egy olyan cipőwebshopban, ahol a kiszemelt lábbelihez minden fontos tartozékot egy helyen megtalálnak. Pontosan ilyen a SEPA is, ami a cipőápoló termékeket tekintve is élen jár. Tudják a SEPA szakértői, hogy a legfontosabb, főleg a bőr anyagú lábbeliknél, hogy az meg legyen kímélve a víztől, hiszen ez tesz a legrosszabbat ennek.
Sokak állnak hozzá úgy a tisztításhoz, hogy nedves ruhával letörlik a bőrről a szennyeződéseket. Pedig ez egy óriási hiba, amivel tisztában vannak a SEPA kollégái is. A gond azzal van, hogy a bőr sajnos szép lassan foszlani kezd a túl sok víz hatására. Idővel csökken a szakítószilárdsága, elveszíti eredeti jellegét és kifakul. A SEPA oldalán megvehetők azok a produktumok, amikkel mindezek elkerülhetők.