Remek térválasztó a műsövény borostyán

By | 2020. május 12. kedd

A Screeno Line a saját produktumaihoz fejlesztette ki a betekintés ellen teljes mértékben védő átlátásgátló kerítéselemeket. A Betafence fa kerítés elemek nem csupán arra képesek, hogy kizárják a kíváncsiskodó tekinteteket, hanem megadják azt a tartósságot és stabilitást, amit egy átlagon felüli kerítés is garantálni képes.

A Betafence mellett, természetesen egyéb fa és még fém táblás kerítések is rendelkezésre állnak ennél a brandnél. A kerítésbe fűzve teljes mértékben takaró Screeno Line elemekkel sem romlik a kerítésrendszer stabilitása. A fa kerítés elemek stabilitásához teljes mértékben szükségesek a beton oszlopok.

A Screeno Line belátás elleni védelem akkor garantált igazán, ha a 2 méter széles fa kerítés elemek mellé 40 darab, 45 mm széles befűzhető betétet is megvesz az ember. A 2,5 m táblák esetében 50 db 45 mm széles befűzhető betétet szükséges beszerezni. Ekkor nem lehet megfeledkezni a kicsúszást gátló alsó klipszről sem.

Beválnak még a Bekafor és Nylofor típusú fa kerítés elemek. Ez a belatasgatlo.hu webboltban zöld színben kapható. A szett egy 2 méter széles Betafence Bekafor Classic vagy Basic és 2,5 méter széles Nylofor kerítéstáblához elegendő.

Nagyon felkapott a műsövény borostyán is, teljesen érthető okokból. Hiszen ez nem csupán egy sokoldalúan esztétikus térelválasztó és árnyékoló, hanem egy optikai hibatakaró és faldíszítő kellék. Teljesen egyértelmű, hogy sokkal hangulatosabbá tudja varázsolni a szabadon álló kerítéselemeket, oszlopokat.

A műsövény borostyán erkélyhez vagy kerítésrácshoz rögzítve árnyékoló és természetességet sugárzó eszközzé válik, illetve képes meggátolni a belátást is úgy, hogy közben a szellőzés maximálisan megmarad. A műsövény borostyán mellett akkor is érdemes dönteni, amikor egy térelválasztó eszközre van szüksége az embernek.

Ennél az alaprács természetes vesszőfa és a vesszőket fém dróttal rögzíttették egymáshoz oly módon, hogy azok képesek legyenek a harmonika mozgásra. Ha a műsövény borostyán kerítéstakaróként van alkalmazva, akkor azt könnyedén be lehet állítani a kerítés magasságához.