Praktikus dolog a boros doboz

By | 2019. augusztus 1. csütörtök
Esztétikus boros doboz

Esztétikus boros doboz

Gyakran bajban vagyunk, amikor üvegeket kell vigyünk, mert azok összekoccanhatnak, eltörhetnek a szállítás során. Az a legjobb döntés, ha boros doboz kerül használatra, mert ezek a termékek úgy vannak összeállítva, hogy az üvegeket teljes biztonságban szállíthatjuk. Vehetünk ilyen dobozokat a shop.zalapack.hu internetes üzletből is.

A boros doboz típusok 1, 2, 3 és 6 üveg szállítására alkalmas formában készülnek. A kisebb üveges kiviteleknek fehér a külsejük, így utólag könnyedén feliratozhatóak.

Fülekkel vannak ellátva, aminek köszönhetően kényelmesen hordozhatóak. Azonban már a 6-os gyűjtők barnák és az üvegek fektetve helyezkednek el bennük. Felhajlanak a záró fülek a belsejében, ami megakadályozza azt, hogy az üvegek egymásnak koccanjanak.

A dobozban megtalálható egy köztes elválasztó lemez is, ami az alsó és a felső sort kettéosztja, így megóvja az esetleges sérülésektől. A boros doboz tehát rendkívül praktikus szerkezet, amit most az említett webáruház jóvoltából, kedvező áron szerezhet be Ön is.