Pontosan meghatározható golyóscsapágy méretek

By | 2019. július 30. kedd
NTN csapágyak

NTN csapágyak

A csapágyaknak köszönhetően, a mechanikus szerkezetek élettartama jelentősen megnő, mivel elnyelik a terhelést és csökkentik a súrlódást. Nagyon sokféle méret létezik, de az ntnsnr.hu weboldalon a kereső segítségével mégis könnyen rábukkanhatunk a megfelelő típusra.

A golyóscsapágy méretek megadásával egy pillanat alatt megjeleníthető az adott termék, amire szükség van. Hogyha egy speciális változatról van szó, ami nem szerepel a kínálatban, még nem kell elkeseredni, mert néhány napon belül valószínűleg beszerezhető az adott méret.

A pontos találatok megjelenítése érdekében, 4 adatra van szükség, ami a furat átmérőjét, a külső átmérőt, a szélességet és az utójelet jelenti.

Így már biztosan megtalálhatjuk azt a méretű csapágyat, amelyik tökéletesen illeszkedni fog a régi helyére. Amint valami fura zörejt, kotyogást tapasztalunk egy bizonyos szerkezet esetében, jó eséllyel a kopott csapággyal lesz gond. A golyóscsapágy méretek meghatározása után, célszerű mihamarabb kicserélni, mert további alkatrészek is károsodhatnak a terheléstől.