Paróka vágása, festése, szárítása

By | 2020. május 2. szombat
Paróka vágása

Paróka vágása

Póthajat csak akkor szoktak a hölgyek választani, amikor valamilyen egészségügyi probléma miatt, nagyszabású hajvesztéssel kell megküzdeniük. Ilyen esetekben felvetődik a kérdés, hogy lehetséges-e a paróka vágása arra a fazonra, ami jól fog állni?

A válasz természetesen igen, hiszen a póthajak, az instant hajdúsítás utókezelése ma már megszokott tevékenység a különböző szalonokban. A paróka vágása, festése, szárítása, hullámosítása nagyon egyszerűen és gyorsan megy a rosehairstudio.hu weboldalon megismerhető szakembernek és munkatársainak.

Ugyanakkor ezek a profi szakemberek a saját frizurát is hozzáigazítják a pótrészhez, amennyiben erre van igénye a vendégnek. Az instant hajdúsításból és a póthajból egyaránt készíthető gyönyörű alkalmi frizura, tehát egy jeles eseményen való megjelenés tökéletesíthető ezzel.

Szakszerű módon történik a paróka vágása, a legújabb divatnak megfelelően. Így akkor is lehet elegáns a hölgy, ha egy ideig paróka viselésére kényszerül. A paróka vágása és minden más fodrászati eljárás elvégezhető a póthajon.