Pamut szatén ágynemű

By | 2017. szeptember 15. péntek

Pamut szatén ágynemű

Szeretné, ha a hálószobája kifogástalan eleganciát tükrözne és az ágyba fekve könnyed, simogató érintés fogadná a fáradt testét? Anyagából, valamint szövésmintájából adódóan, a pamut szatén ágynemű maximális kényeztetést nyújt, megteremtve azt a komfortérzetet, ami az optimális pihenés érdekében elengedhetetlen.

Legyen szó forró nyári éjszakákról vagy hideg téli estékről, ez a huzat teljes mértékben megfelel a szervezet pihenés közben igényelt szükségleteinek.

Bármily meglepően hangzik, az emberi test éjszaka, hozzávetőlegesen 1 teljes liter folyadékot párologtat el, ebből következik tehát, hogy a nem megfelelő ágyhuzat használatakor megnőhet a csuromvizesen ébredő reggelek száma. Ezzel szemben, a pamut szatén ágynemű minőségi anyagának és kifinomult szövésmintájának köszönhetően, teljes mértékben felszívja a szervezetnek már szükségtelenné vált vizet,

ezáltal elősegítve a bőr légzését. A pamut szatén ágynemű folyamatos frissességet és üde bőrt biztosít a használójának, hogy a zavartalan alvás öröme többé már ne csak álom legyen.