Overade sisak kiváló védelmet nyújt

By | 2016. június 13. hétfő
Overade sisak

Overade sisak

A sport sokak számára hivatás. A kerékpározást sem lehet elég korán megkezdeni ahhoz, hogy professzionális szinten foglalkozzanak vele. Ezt a népszerű sportot egyre többen űzik, de sokan vannak azok is, akik amatőr szinten foglalkoznak vele. Az amatőr kerékpárosoknak fontos a kis helyen elférő kerékpáros sisak.

Az Overade sisak számukra volt kifejlesztve, ami forradalmian megváltoztatta a védősisak használatát. Az amatőr kerékpározók gyakran lemondanak a védősisak használatáról, mert a célhelyre érve nincs hol tárolni.

Az Overade sisak összehajthatósága miatt könnyen tárolható, akár a kabát zsebébe is bedugható. A tulajdonosnak nem kell állandóan idegeskednie, hogy a sisakot valaki ellopja, minden gond nélkül beviheti a munkahelyére, szatyorban, táskában. Az Overade sisak használatával biztonságot és eleganciát fog kapni a kerékpározó. A megfelelő kiegészítő beszerzésével, az eső és napsütés ellen is védelmet kap a tulajdonos. A kiegészítők könnyen felszerelhetőek és nem akadályozzák a sisak összecsukhatóságát.