Okosórák hatalmas kavalkádja

By | 2019. június 25. kedd
Okosórák bő választéka

Okosórák bő választéka

Az okoskészülékek világát éljük, lassan már a kisgyermekeknek is létfontosságú, hogy elérhetőek legyenek. Az alacsony árú okosórák a legtöbb esetben ugyanazt tudják, mint a méregdrága társaik, csak nem kell egy vagyont költeni rájuk. Sok szülő a gyermek születésénél eltervezi, hogy megvédi csemetéjét a modern kütyük ártalmától, de nagyon gyorsan rá fognak jönni arra, hogy ma már elképzelhetetlen az élet nélkülük.

Természetesen hátulütője is van a sok technikai csodának, de a hasznuk felbecsülhetetlen. Az L7 az okosórák között, mondhatni egy filléres termék, de ez nem azt jelenti, hogy az értéke is csak ennyi lenne. Sok nagy tudású kínai terméket dobtak piacra az utóbbi időben, amelyeknek a népszerűsége folyamatosan növekszik.

A jó felbontású okosóra 1,3 colos IPS LCD kijelzőjével megfelelőnek mondható és esztétikai szempontból sem lehet panaszunk rá. A vízálló okosórák a kisebb gyermekeknek tökéletes választás lehet, mert mindent tudnk, amire szükség van és mégsem kell egy kész vagyont elkölteni a megvásárlásukkor.

A Kínai bázis nemcsak a legújabb hírekkel szolgál az okoskészülékekről, hanem teszteket, véleményeket és vásárlási lehetőségeket is találunk egyetlen kattintással. A fent említett készülékben nincs WiFi vagy GPS modul sem, de egyetlen kattintással találunk olyat is, amelyikben van. A Kínai bázis által bemutatott okosórák sem feltétlenül a mobilok helyét hivatottak átvenni, hanem tulajdonképpen az okostelefonok mellett lévő kis űrt fogják betölteni.

A kijelzőnek köszönhetően, az akkumulátor akár 5-7 napig is képes működtetni a készüléket, így nem kell mindennap a töltőn csüngenie. A Kínai bázis weboldalon nagyon sok hasznos információt megtudhatunk a kínai gyártmányú termékekkel kapcsolatban, többek között az okosórákról is, amelyek több szülőnek is nyugodt pillanatokat hoznak, hiszen tudják, hogy csemetéjük éppen merre csatangol.

Az intelligens kiegészítők világát éljük és szeretnénk vagy sem, de nem tudjuk ezeket kizárni az életünkből. Miért is tennénk, amikor egyre több hasznuk van?