A növényi eredetű ciklusbarát étrendkiegészítő

By | 2017. május 11. csütörtök

Ciklusbarát krém használata

A nőgyógyászati megbetegedések túlnyomó többsége szerencsére jó indulatú, azonban semmiképpen sem szabad őket félvállról venni. A mióma is egy ilyen jóindulatú daganat, amely tulajdonképpen egy egyszerű sejtburjánzás. A ciklusbarát krém használata a mióma kezelésében is jó eredményeket érhet el. Bár az esetek 98 %-ában nem válnak rosszindulatúvá, nem szabad elhanyagolni ezeket, mivel a rizsszem méretű elváltozás dinnye nagyságúvá terjedhet. Tünetei közé az erős alhasi görcsök, alvadt vér darabok megjelenése a menstruáció során, székrekedés, hasi puffadás és a meddőség tartozhatnak.

Általában a 35 feletti nőknél fordul elő, de kisebb százalékban a fiatalabbakat is érinti. Az egeszsegbiro.hu weboldal hasznos tanácsokkal látja el az olvasókat a ciklusbarát krém használata terén. A másik jóindulatú nőgyógyászati megbetegedés az endometriózis, amelynek tünetei sokban hasonlítanak a miómáéra és szintén okozhat meddőséget. A ciklusbarát krém használata az endometriózis esetében is javasolt.

A nyugati életmód számos civilizációs betegség kialakulásáért felelős. A helytelen táplálkozás, a hormonális fogamzásgátlók, a stressz és még sok más faktor előidézheti a hormonháztartás egyensúlyának a megbomlását. A ciklusbarát étrendkiegészítő bevezetése mindennapjainkba éppen ezért nagyon hasznos lehet. A koncentrációs zavar, a felborult menstruációs ciklus, az elvékonyult haj vagy akár az alacsony libidó kapcsán nem is gyanakodnánk hormonzavarra, pedig nagy valószínűséggel ezeknek a problémáknak éppen az ösztrogéndominancia lehet az oka.

A ciklusbarát étrendkiegészítő szerepe a túlzott ösztrogéntermelés visszaszorítása, mivel ennek a hormonnak a túltengése olyan súlyos panaszokkal járhat, mint a rossz közérzet, fejfájás, fibrómák, szívdobogás, vagy rosszabb esetben endometriózis és inzulinrezisztencia. A ciklusbarát étrendkiegészítő kizárólag növényi eredetű hatóanyagokat tartalmaz, mint a vörös málnalevél-, a kínai angyalgyökér-, a vöröshere-, a maca gyökér-, valamint lenmag kivonat. Egészségünk megőrzése végett javasolt a természetes szerek alkalmazása.