Nagyon praktikus a kandalló sütővel

By | 2019. október 30. szerda
kandalló ajtó árak

Kandalló ajtó árak

Egy modern kandallónak megannyi fontos kiegészítője van, amik nem csupán a biztonságos kezelésért felelnek, hanem hozzájárulnak az esztétikus külsőhöz is. Pontosan ilyenek az ajtók is. Mivel a kandalló ajtó árak semmiképp sem mondhatóak magasnak a Benkel boltban, teljesen érthető, hogy a kliensek innen akarnak vásárolni.

A reális kandalló ajtó árak számtalan modellre vonatkoznak. Az online áruházban megvehető termékek 800 Celsius-fokig hőállóak maradnak, illetve nagyméretű kerámiaüveggel bírnak. Többféle kivitelben is elérhetőek.

Megrendelhető a kerámiaüveges ajtó kerettel, levegőztetővel, hamuzóval, rostélyszerkezettel, illetve beszerezhető a zárt kályha ajtó öblítő levegővel és környezetbarát égőtérrel is. Mivel itt a kandalló ajtó árak kedvezőek, érdemes innen beszerezni a termékeket épített tűzterekhez és cserépkályhákhoz is.

Ezek azért válnak be ezeknél a fűtőberendezéseknél, mert itt nem a kész kandallóbetét kerül körbeburkolásra, hanem a komplett szerkezet építése történik. A kandalló ajtó árak még úgy is alacsonyak, hogy ezeknek az alapanyaga a magas nívót garantáló szürkevas öntvény.

A hamuzórésszel bíró változatok beszerezhetőek külső levegős kivitelben is. A Benkel shop termékkínálatában a kandalló sütővel szerkezet is helyet kapott. Ez a kandallóbetét egy olyan saját fejlesztésű fűtőberendezés, amelyiknél a tűzkamra felső részénél egy hőhasznosító sütő is megtalálható.

A kandalló sütővel egy 40 x 30 cm-es sütőrésszel rendelkezik, ami alatt az étel leégését gátló és a hőn tartást segítő samottlap is felfedezhető. Ha egy idő után ez elhasználódik, akkor nem kell aggódni, hiszen nagyon egyszerűen cserélhető a belső sütődob kihúzásával. A kandalló sütővel teljes mértékben alkalmas a húsok, zöldségek és tésztafélék elkészítésére.

Sőt, ez akár nagyteljesítményű hődobként is megállja a helyét. Ha a kandalló sütővel a konyha és nappali közötti válaszfalba kerül beépítésre, akkor tanácsos fordított irányba pozicionálni a berendezést. Ennek a megoldásnak köszönhetően a sütőajtó a konyha felé és a tűztérajtó a nappali felé fog nézni.