Műkörömépítő tanfolyam a megfizethető összegért

By | 2018. február 27. kedd

Műkörömépítő tanfolyam

Kislánykora óta rajongást érez a színes, csodaszép körmök iránt? Az első benyomás pozitív elbírálásánál az apró részletekre figyel oda a leginkább? Ha a fenti kérdésekre igen a válasza, nem is kérdés, hogy a műkörömépítő tanfolyam remek lehetőségeket kínálhat Önnek is. Az OKJ képzések egyéni igényekre szabva, három intenzitásban állnak az érdeklődők rendelkezésére, így mindenki az életritmusának és munkája függvényében tudja beosztani az idejét.

A szuper intenzív, normál és hétvégi tanulócsoportok mindegyike elméleti és gyakorlati tananyagot is közvetít, átadva a körömépítés minden csínját-bínját. A jelentkezéshez szükséges feltételek szerint, az érdeklődők kell rendelkezzenek érvényes üzemorvosi alkalmasságival, befejezett 8 általánossal, illetve 18 betöltött életévvel.

A műkörömépítő tanfolyam díja tartalmazza a tanulócsomagot, a regisztrációs-, illetve vizsgadíjat. Ha úgy dönt, hogy szeretné kedvenc hobbiját mesterszinten, hivatásszerűen űzni, ne tétovázzon, hanem jelentkezzen online és részesüljön a műkörömépítő tanfolyamra!