A motorolaj adalék növeli a teljesítményt

By | 2017. április 30. vasárnap

Motorolaj adalék

A motor működésképtelen olaj nélkül, illetve nagyon rövid ideig húzná, ha nem kapja meg a megfelelő kenést. A motorolaj adalék speciális összetevőket tartalmaz, ami reakcióba lép az olajban található apró fémrészecskékkel és az alkatrészek felületén fém-kerámia bevonatot képez, ami jelentősen csökkenti a súrlódását a fémfelületeknek.

Ezáltal a motor gazdaságosabban fog működni, mert nem fog akkora mértékben melegedni, mint a motorolaj adalék nélkül. Továbbá, növeli a motor élettartamát, mert bevonatával kitölti a szemmel nem látható sérüléseket, amiket a kopás okoz. Valóban fokozza a motorolaj adalék a rendszer működését, azonban a motorolajra és az üzemanyagra nincs semmilyen hatása, mivel úgy lett tervezve, hogy kizárólag az alkatrészekre legyen pozitív hatással.

Az sem okoz problémát, hogyha turbófeltöltő van a kocsiban, mert így is alkalmazható, üzemanyagtól és motorolaj típustól függetlenül. A motorolaj adalék revitalizálja az alkatrészek állapotát és növeli a motor teljesítményét, a különleges összetevőinek köszönhetően.