Mitől függ az üvegkorlátok ára?

By | 2022. június 9. csütörtök
üvegkorlátok ára

Üvegkorlátok ára

Minden stílushoz kiválóan illik az üvegkorlát, hiszen ez látni engedi a mögötte lévő teret. Hasznos találmány, bár sokan úgy gondolják, hogy nem igazán biztonságos, illetve lényegesen drágább, mint az egyéb anyagból előállított fajták. Az üvegkorlátok ára leginkább az üvegkorlát nagyságától függ. Természetesen a végösszeget befolyásolja az építmény kialakítása és a felhasznált kiegészítők minősége is. Ugyanakkor, a megrendelőnek figyelembe kell vennie azt a fontos szempontot is, hogy a szakemberek egész üvegtábla felhasználásával dolgoznak, így a lépcső üvegkorlátoknál keletkezik némi hulladék.

Ennek a megfizetése a vevőt terheli. Ha a Class Üvegstúdió szakembereit bízza meg az üvegkorlát kivitelezésével, akkor számolnia kell azzal is, hogy helyszíni felmérés esetén, készpénzben kell kifizetnie a kiszállítási díjat. Viszont ezt a pénzt levonják megrendelés esetén a vállalási összegből. Személyesen, készpénzben vagy átutalással 60% előleget kell rendezni a munka megkezdése előtt. Persze erről számlát ad a cég.

Viszont 50 000 Ft alatti megrendelésnél elengedhetetlen a teljes összeg előre történő kifizetése. Az üvegkorlát talán az egyetlen hátrány, hogy a lehulló részek megfizetését is bele kell kalkulálni a korlát árába. Mindazonáltal, még így is megéri elkészíttetni az üvegkorlátot, mert ennek nagyon sok előnye van. Többféle technikával lehet kivitelezni az üvegkorlátot, a legnépszerűbb és a leginkább elterjedt megoldás a rozsdamentes oszlopok közötti üvegtábla megfogatás. Egyedi gyártás esetén a megrendelő határozza meg a magasságot és a vastagságot.

Kedvelt megoldás egyrészt a tartóssága miatt, másrészt azért, mert nagyon kedvező áron lehet hozzájutni. Rendkívül esztétikus összkép érhető el ezzel a technikával. Kimondottan jól néz ki a pontmegfogásos üvegkorlát. Minimál stílusú és talán éppen ettől olyan csodálatos. Itt teljesen más minőségű és vastagságú üveget kell használni, mint az oszlopos üvegkorlát esetében. Mindkét megoldás praktikus és igen designos, így bármelyikre voksol, jó döntést hoz.