Minőségi karórák az autókedvelők körében?

By | 2021. szeptember 10. péntek
minőségi karórák

Minőségi karórák

Nagyon sok ember úgy gondolja, hogy egy tökéletesen kidolgozott, prémium kategóriájú, elegáns karóra remek kiegészítője lehet egy luxusautónak. Mindkettőben felfedezhető a funkcionális működés, a technikai felszereltség és az esztétika. A minőségi karórák a nevesebb autómárkák közt is kapnak szerepet. Megfigyelhettük, hogy a híres autógyártók az elején csak a férfiaknak kedveskedtek azzal a lehetőséggel, miszerint egy autót órával egybekötve kínálták eladásra.

Ez a kínálat sikeres volt a férfiak körében, mivel ők bármennyit képesek befektetni egy jól működő, dizájnos luxusautóba. Tekintettel arra, hogy a női vásárlók körében is megnőtt a kereslet, így a gyártók a női ízléseknek megfelelve piacra dobták a nekik megfelelő terméket. Az óragyártók számára is remek üzletnek bizonyult, hogy neves autómárkák logójával ellátott órát értékesítsenek. A híres autógyártó cégek közül, mint például a Lamborghini és a Porsche, saját tervezőik által alkották és kivitelezték az órákat is.

Az ár némely egyedi darab esetén egy ház árával is felér. Egyedinek mondható a Bugatti cég társulása a Jacob end Co-val, ami azt eredményezte, hogy egy év várakozás után piacra került a Bugatti Chiron Tourbillont, amibe egy 16 hengeres motor makett van beszerelve. Az ára sem elenyésző, nem kevesebb, mint 280 000 dollár. A mindenki által ismert és világhírű Audi, Mercedes, BMW gyárak sem maradtak el, a saját logóval és márkával ellátott karórák kivitelezésén.

Megjelenésükkel és a széles választékkal nagy sikert arattak. A Zenith és a Range Rover kapcsolata is eredményesnek bizonyult. Mindketten 1969-ben adták ki első gyártmányukat, és ennek az évfordulónak kapcsán készült el a közös karóra is, ami elegáns szürke számlappal, szépen kidolgozott fekete bőrszíjjal, egy fekete alumínium dobozban díszeleg. A cégek közös munkája sikert eredményezett, ezáltal stílusos és egyedi darabok láttak napvilágot, megörvendeztetve a vásárlókat. Minden óra egy ékszer, amit ha jól választunk, sok szép pillanatot nyújt viselőjének. Egyéniség és stílus a fő jellemzője egy elegáns órának.