Milyen a tökéletes belső ajtó?

By | 2020. március 29. vasárnap
Belső ajtó

Belső ajtó

Egy felmerülő nyílászáró vásárlás során bizony rengeteg kritériumot és információt számba kell vennünk ahhoz, hogy meglegyen a tökéletes darab. Nincsen ez másképp a belső ajtó beszerzésénél sem.

Általánosságban az olyan főbb pontokra kell nagyobb figyelmet fordítani, természetesen a magasságon, a szélességen kívül, mint az ajtó anyaga, színe, vastagsága, a hangszigeteltsége, valamint a kilincs mérete. Magától értetődően ezek csupán a praktikai tényezők, mert a dizájnt sem lehet elhanyagolni az esztétikum védelmének nevében.

A fent említett szempontok alapján, a tökéletes belső ajtót manapság úgy írhatnánk le, mint egy sötétebb színű, némi üveggel díszített, ugyanakkor modern és letisztult hatást kölcsönző nyílászárót.

A méreti kritériumokat figyelembe véve, nyilván a kérdés szubjektivitását nézve nem lehet egy konkrét, tökéletes centiméretű ajtót behatárolni. Azonban, amennyiben lehetőségünk nyílik rá, minél szélesebb és magasabb beltéri ajtót válasszunk, a megfelelő kényelem és az esztétikum elérése érdekében!