Mikor lép érvénybe a csatornatisztítás womával?

By | 2021. február 13. szombat
csatornatisztítás woma

Csatornatisztítás woma

Miközben a lefolyót házilag is tisztíthatjuk, addig ez a külső csatornákról nem mindig mondható el. A makacs duguláshoz a csatornatisztítás woma géppel ajánlott, mivel ezzel akár a sódert is meg lehet mozdítani. Érdemes tudni, hogy két fajtáját különböztetjük meg. Az egyfázisú motor kisebb dugulások megszüntetéséhez tökéletes, de az autó lemosásához is használhatjuk.

Értelemszerűen a nehéz, tömör szennyeződésekhez nem lesz megfelelő. Ilyenkor válasszuk inkább a diesel robbanómotoros womát, mivel sokkal nagyobb nyomás előállítására képes és szó szerint kilöki a felgyülemlett tárgyakat. Akkor lesz rá leginkább szükségünk, ha a lakáson kívül alakul ki a probléma, például az esővíz elvezetőt kell kitisztítani. Ha a házban tapasztalunk problémát, akkor a fő lefolyót is átmoshatjuk vele, így kiküszöbölve a későbbi kellemetlenségeket is.

A csatornatisztítás woma segítségével gyors és környezetbarát, mivel nem kell vegyi anyagokat felhasználjunk. A vízelvezető rendszerek alapfelszerelések, ezért tartsuk tisztán azokat!