Mikor jön jól a 120l bojler?

By | 2020. szeptember 15. kedd
120l bojler

120l bojler

A víznek nagyon fontos szerep jut a mindennapokban. Ezt használjuk főzésre, mosdásra, takarításra, mosásra, mosogatásra és még sorolni lehetne mi mindenre. Gyakran a mennyiség és minőség mellett, a kellően magas hőmérséklet ugyanúgy kiemelt jelentőséggel bír. Ilyenkor kerül előtérbe a 120l bojler. Egy nagyobb család esetében szükség van a jelentős kapacitásra, hiszen a felhasználás mértéke is fokozott.

Általában, amikor az egy háztartáson belül élők száma eléri a 4 főt, már indokolttá válik a 120l bojler jelenléte. Az Atlantic O’pro kivitel maximális biztonsági megoldásokkal rendelkezik, valamint a teljesítményét illetően is kiváló. A megjelenésre szintén sokat adtak a gyártók, amit jól mutat az újgenerációs gyémánt minőségű zománcozás.

A beépített mechanikus biztonsági termosztát révén, mindig a kívánt mértékig lesz felfűtve a 120l bojlerben lévő víz. Magnéziumanódos passzív korrózióvédelmi rendszerrel van kiegészítve, ami az időtállóság zálogaként is felfogható. A kedvező ár szintén biztosított, így teljesen megéri ezen vízmelegítő mellett voksolni.