Miért jó a vezeték nélküli töltő?

By | 2019. június 8. szombat
Modern telefontöltő

Modern telefontöltő

Elég idegesítő, amikor összevissza kell tekergetni a töltőkábelt, mert az csak egy bizonyos pozícióban hajlandó működni. A vezeték nélküli töltő esetében ilyen gond nincs.

Elég csak ráhelyezni a telefont, ami azonnal töltődni kezd. Nem kell többé a csatlakozókkal bajlódni. A régebbi okostelefonok még nem támogatták ezt a technológiát, viszont átalakító segítségével megoldható, hogy szinte bármilyen modell használhatóvá váljon vezeték nélküli töltővel.

Nemcsak otthon vagy a munkahelyen számít sokkal kényelmesebbnek a használata, hanem az autóba szerelhető változata is megtalálható a kínálatban. Ebben az esetben sem kell vezetés közben a telefon csatlakozójával bajlódni, ami különösen balesetveszélyesnek számít. A vezeték nélküli töltő rendkívül innovatív és jövőbemutató találmány.

A kezdetleges modelleknek gyakran felrótták, hogy rendkívül lassan töltenek. De a smartdiszkont.hu kiváló minőségű vezeték nélküli töltők egész áradatát kínálja. Olyan márkák közül lehet választani, mint a Baseus, Nillkin, de nem utolsósorban a 4Smarts Voltbeam.