Miből áll a klímaszerelés folyamata?

By | 2019. március 23. szombat
Így zajlik a klímaszerelés

Így zajlik a klímaszerelés

Abban az esetben, ha Ön a Logit Kft. felhozatalából vásárol klímaberendezést, igényelheti annak szakszerű beszerelését is, nyilván egy meghatározott ellendíj fejében. Ha előre szeretne tájékozódni a klímaszerelés folyamatáról, akkor itt megteheti. Mindenekelőtt tudnia kell, hogy az említett vállalkozás csak és kizárólag csak olyan szakemberekkel kötött szerződést, akik mindenféle szükséges képesítéssel és engedéllyel rendelkeznek, vagyis igazolni tudják, hogy értik a dolgukat.

Ugyanakkor mind be vannak regisztrálva az NKVH-nál. A vásárlás és a szerelés igénylését követően, 1 munkanapon belül megkeresi a cég egyik szerződtetett szakembere az időpont egyeztetés céljából, majd 10 munkanapon belül elvégzi a beszerelést. Amennyiben Önnek nem felel meg a kapott időintervallum, akkor megegyezés alapján igyekeznek megtalálni a megfelelő időpontot. Az klíma beüzemelését mindennap a meghatározott munkaidőn belül végzik. Nyilván ettől el lehet térni, amennyiben az Önhöz kiérkezett szerelő ezt hajlandó bevállalni, csakhogy ez plusz költségeket von maga után. Mit tartalmaz egy standard klímaszerelés? Ezt is jó tisztázni, a félreértések elkerülése végett. Először is tartalmaz egy falátütést; a külső és belső egység beszerelése, amennyiben a kettő közötti távolság nem haladja meg a 3 métert. A konzolok rögzítése a külső egységnek, de csak akkor, ha nincs szükség állványozásra, vagyis kiegészítő felszerelésre.

Maximum 3 méter csővezeték, továbbá az alapvető funkció bemutatása a telepítést követően. A beszerelésre 12 hónap garanciát adnak, ami nem azonos a gyártó által adott garanciával. Mit nem tartalmaz egy ilyen beszerelés? Beton- vagy több téglafalnak az átütését, 2 vagy több falátfúrást; a 3 méteres csővezeték meghosszabbítását; a vezetékek 4 méteren felüli vakolattal történő burkolását; a régi készülék leszerelését; a cseppszivattyút és a speciális rögzítő anyagokat, illetve azok költségeit. Tehát, mindezeket ajánlott számításba venni, mielőtt belevág valaki a vásárlásba, hiszen a termék árán felül még jócskán lesznek kiadások.