Mennyire tartósak a műanyag hullámlemezek?

By | 2023. február 23. csütörtök
műanyag hullámlemezek

Műanyag hullámlemezek

Tetőfedés előtt állók több szempontot is figyelembe vesznek, mielőtt a tetőfedésre használt anyagot kiválasztanák, ezek között feltétlenül szerepel a minőség és az ár. Fontos az is, hogy ne egészségre káros fajtát vásároljunk. A műanyag hullámlemezek sokkal biztonságosabbak, mint elődeik, a hullámpala lemezek, mivel nem tartalmaznak azbesztet. A poliészter vagy műanyag hullámlemeznek az a legnagyobb előnye, hogy ez jelenti a legolcsóbb megoldást. Akkor is jó döntés ez az anyag, ha a tetőszerkezet kivitelezése során prioritás a kicsi súly.

A műanyag hullámlemezek ugyanis rendkívül könnyűek, így nem terhelik a tetőszerkezetet, ami ezáltal hosszabb élettartamú lesz. Maga a lemez is hosszú életű, szinte elnyűhetetlen. Kiválóan ellenáll az időjárás okozta viszontagságoknak, kifejezetten remek választás több szempontból. Honnan vehetünk minőségi műanyag hullámlemezt? Érdemes szétnézni az aceltrapezlemez.hu weboldalon, ahol meglehetősen széles a választék ebből az anyagból.

A gyártó, vagyis a Pascal Trapézlemez Békés megyében, Vésztőn már 1998 óta foglalkozik többek között műanyag hullámlemezek előállításával, illetve forgalmazásával. A cég közel 25 éves tapasztalata a garancia arra, hogy termékei a legmagasabb színvonalon kerülnek legyártásra. A weblapon minden szükséges információt megismerhetünk a termékekről, megtekinthetjük azok fotóit és az otthonunk nyugalmából válogathatunk ezek között.

Aki személyesen szeretné megtekinteni a cég színvonalas termékeit, annak tudnia kell, hogy Magyarország területén 5 telephelyen teheti ezt meg, Vésztőn, Szajolon, Fertőszentmiklóson, Ajka-Bakonygyepesen és Kaposváron. Így minden érdeklődő a lakhelyéhez közeli telephelyre látogathat el. Nemcsak különféle anyagból készült hullámlemezek megvásárlására nyújt lehetőséget ez a cég, hanem trapéz- és cserepes lemezek, szendvicspanelek, lemezprofilok is megtalálhatóak a kínálatában. Bármilyen építkezés előtt áll, célszerű felkeresnie a Pascal Trapézlemezt, mert ennek választékában biztosan felfedezi a leginkább megfelelő anyagot.