Melyik klíma típussal járok a legjobban?

By | 2020. november 12. csütörtök
klímaberendezés

Klímaberendezés

A modern technika fejlődésével, valamint a különböző gazdasági ágazatok előretörésével olyan termékek kerültek be a hétköznapi használatba, amelyekre régen nem igazán volt lehetőség. Ma már rengeteg különböző klímaberendezés közül lehet válogatni. Ezek a speciális rendszerek hihetetlenül sokrétűek lettek és a különféle cégek egymással történő rivalizálása mentén, az árak is egyre kedvezőbbé váltak.

Ami sokaknak remek hír, hogy a klímák már nemcsak a lakások levegőjének a lehűtésében, hanem a fűtésben is élen járnak. Adott helyiségekben még fő fűtőelemként is alkalmazhatóak, de a legtöbb esetben csak olyankor kerül kiaknázásra ezen potenciáljuk, amikor még vagy a főszezont lezárandó, már nincsenek üzembe helyezve a központi rendszerek. A megtérülés minden esetben jogos kérdés. Ennek időtartama általában attól függ, hogy mennyire gyakran történik a klímaberendezés használata.

Sajnos, ugyanakkor meg kell említenünk azt is, hogy a nagy igyekezet ellenére, miszerint a lakásokban kifejezetten optimális legyen a hőmérséklet, a szabadba ez ilyen formában nem fog megvalósulni, így a jelentős forróságokkal mindenképpen számolni kell. De már az is nagyon megnyugtató, hogy legalább a lakásban garantált a kényelem. Remek választásnak számít a Cascade BLACK ART CWH09TBAI 2,6 kW split klíma szett. Az elegáns megjelenés mellett, hihetetlenül sok egyedi funkció kapott benne helyet. A maximális energia megtakarítás jegyében született. Remek példa erre az ECO üzemmód, ami egyetlen gombnyomással beállítható.

Ekkor a készülék nagyon gyorsan lehűti a helyiséget és ezt követően alacsony fordulatszámra kapcsolva tartja fent az elvárt hőmérsékletet, ezzel esetenként 30 % megtakarítást eredményezve. 4 in 1 szűrő található benne. Katalizátor, katekin, aktív szén és C-vitamin szűrő. Ez utóbbi kitölti a levegőt vitaminrészecskékkel, hogy ezzel is erősítse a lakók immunrendszerét. Itt is megtalálható az „I feel” funkció, valamint wifi vezérlésre van mód az okostelefonon keresztül. Csak ámulni lehet a gyártók találékonyságán és mindenképpen megéri a mindennapokba beilleszteni ezt a páratlan terméket.