Mégis mitől ilyen finom az olasz kézműves fagylalt?

By | 2022. május 11. szerda
olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

A meleg idő beköszöntésével a cukrászdák színes kirakatai odacsalogatják az arra sétálókat. Nincs olyan, aki ellenállna egy finom fagyinak. Nem csoda, hogy ennyien oda vannak az olasz kézműves fagylaltért Budapesten is. A családi vállalkozásként induló cég mára híres nagyüzemmé fejlődött. A 30 éves szakmai tapasztalat és a folyamatos fejlődés hozta meg számukra a sikert. A szenvedéllyel végzett munkájuknak és a minőségi termékeknek köszönhetően ismertté váltak a piacon. Az előállításhoz természetes alapanyagokat használnak, mint a tojás, a tejtermék, gyümölcs, amit helyi termelőktől szereznek be.

A korszerű gépekkel felszerelt műhelyben minden higiéniai előírást betartanak, mivel a fogyasztó egészsége mindennél fontosabb. Közel 50 ízesítésű fagylalt közül lehet válogatni. Az eladás nagytételben történik, de a több mint 100 partner együttműködésével, az ország számos cukrászdájában elérhető, a vásárlók nagy örömére. Az ízvilág nagyon változatos, több mint 40 közül lehet válogatni. Többek között olyan is kapható, ami máshol sehol.

Nem használnak mesterséges színezéket, sem ízfokozót, mindent a természetesség határoz meg. A színek szemet gyönyörködtetőek, az ízek pedig elvarázsolják úgy a gyermekeket, mint a felnőtteket. A kézműves fagylalt értéket képvisel, ezért olyan keresett. Néhány terméket a glutén- és laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak. Ahhoz, hogy ne veszítsen a minőségi értékéből, a kért rendelést a cég saját hűtőkocsikkal szállítja ki, ami biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A vitrinbe kikerült fagyi 8 napig őrzi meg a szavatosságát.

Amennyiben szereti a fagylaltot és ezt a fajtát megkóstolja, biztos lehet benne, hogy ez az olasz csoda örök kedvenc marad. Ha nemcsak kóstolni, de forgalmazni is szeretné ezt a finomságot, hívja az oldalon elérhető telefonszámot vagy keresse fel személyesen a műhely székhelyét, ahol bővebb információval szolgálnak! A csapat készséggel fogadja az érdeklődőket és megtesz mindent a sikeres együttműködés érdekében. A krémes fagyi mindenki kedvence.