Megidézhető a századelő a vintage dekupázs papírral

By | 2015. december 28. hétfő
Vintage dekupázs papír

Vintage dekupázs papír

Nem feltétlenül vannak könnyű helyzetben azok, akik rajonganak az antik dolgokért, hiszen ha nem örököl valaki ilyen tárgyakat, akkor kénytelen azzal szembesülni, hogy szinte megfizethetetlenül drágák ezek a szépségek.

Aki azonban mégis antik hangulatot akar teremteni, annak ott van a vintage dekupázs papír, aminek köszönhetően egy kis kreativitással bármilyen tárgyat antik hatásúvá lehet varázsolni. A weboldalon kapható például olyan termék is, aminek a segítségével egy órát lehet ilyen köntösbe öltöztetni.

Ennek az a titka, hogy a megvásárolt vintage dekupázs papírt fel kell ragasztani egy sima óra felületére, ami ennek köszönhetően úgy néz majd ki, mintha tényleg a századelőről származna. Aki pontosan dolgozik, arra számíthat, hogy nagyon dekoratív lesz a végeredmény,

ezért érdemes mindenkinek kipróbálnia magát, mert egyáltalán nem nehéz a vintage dekupázs papír segítségével alkotni. A művészkedéshez egyébként csupán lakk, ecset és festék fog kelleni, tehát tulajdonképpen nagyon olcsón elő lehet állítani a szép antik tárgyakat.