Megbízható és praktikus Xiaomi 5S-hez való telefontokok

By | 2018. október 22. hétfő

Xiaomi 5S

A telefon védelme nélkülözhetetlen, mivel egy rossz pillanat elég ahhoz, hogy katasztrófa alakuljon ki. Több lehetőség közül választhat mindenki, amelyek lehetnek például az odafigyelés, óvatosság vagy védőtokok használata.

A Xiaomi 5S-hez való telefontokok meggátolják a mobil tönkremenetelét, de a kisebb karcolások, ütések ellen is nagyszerűen helytállnak. A webáruházban ezeket különböző színben és típusban is megtalálhatja a vásárló.

Vannak hagyományos szilikon változatok, de a vízálló típusok közül is lehet választani. A vízálló fajták 6,2 inch méretig minden Xiaomi telefon belehelyezhető. Praktikus megoldást nyújt a fürdőzőknek. Ha a strandon véletlenül a zsebben maradt a mobil, ez minden bizonnyal megóvja az esetleges károktól. Karszalaggal és szíjjal is kapható.

Műanyagból és szilikonból is készülhet. A hagyományos Xiaomi 5S-hez való telefontokok védi az első és hátsó részét egyaránt. Minden csatlakozás gondtalanul használható a tokkal együtt. Vékony kivitelű, észre sem lehet venni a jelenlétét.