Logico Primo, a legkisebbek fejlesztéséhez

By | 2018. augusztus 24. péntek

Logico Primo

Minden felelősségteljes szülő célja, hogy gyermeke harmonikusan fejlődjön. A fizikai fejlődés mellett, a szellemit is ösztönözni kell. Erre kiváló lehetőséget nyújt a Logico Primo, ami már egészen kicsi korban támogat egy csomó készséget. Azt mindenki tudja, hogy a gyermekek figyelmét nem egyszerű lekötni huzamosabb ideig, sőt, elmondható, hogy még rövid ideig sem, ha nem olyan az adott elfoglaltság, ami érdekli őket.

Ha pedig kicsit tanulni akarunk velünk, akkor főleg fontos, hogy szórakozást és izgalmat csempésszünk a „tananyagba”. A Logico Primo feladatcsomagok már az óvodás korúaknak is sikeresen felkeltik a figyelmét, rengeteg érdekes dolgot megmutatnak a kis felfedezőknek.

Megtanulhatnak játékosan számolni 12-ig, betekintést nyerhetnek a városi életbe, a közlekedésbe, ugyanakkor a Logico Primo segít felkészíteni őket az óvodára és iskolára, hogy ezek ne legyenek olyan félelmetesek számukra. A játékos feladatlapokkal észrevétlenül tanulnak és fejlődnek, miközben nagyokat szórakoznak.