Lényeges a tápoldat adagolása

By | 2020. december 8. kedd
tápoldat

Tápoldat mérő

Ahhoz, hogy a gazdák emelhessék a terméshozamot, a termőföldet és a növényeket például műtrágyával látják el. A tápoldat pontos mennyisége esszenciális dolog, mert ha ebből többet visznek a földbe, jelentős kiadásba keverik magukat és a növényeknek sem tesznek jót. Amennyiben kevesebbet adagolnak, akkor nem lesz meg az optimális terméshozam. 

Ezek elkerülése érdekében meg kell mérni, hogy pontosan mennyit szükséges bevinni a konkrét helyre. Ezért nélkülözhetetlen a tápoldat EC mérő használata, ami megvásárolható az adwa.hu webáruházból. Modern gépezet, ami jelentősen hozzájárul a gazdák munkájának sikeréhez.

Nagyon fontos, hogy a webshop munkatársai segítenek megtanulni a mérés fortélyait is, telefonon keresztül konzultálnak, ha erre van igény. Az internetes üzlet több vásárlója is jelezte, hogy a tápoldat precíz adagolásának köszönhetően, a műtrágya ára egy vásárlásnál visszahozta a műszerekbe tett befektetést. Az EP mérő tulajdonságairól minden információ megtalálható az online portálon.