Leesésgátló és álmokkal teli éjszaka

By | 2015. december 13. vasárnap
Leesésgátló kis gyerekeknek

Leesésgátló kis gyerekeknek

A babaszoba a legszebb hely egy lakásban. Ott van a kicsi, az ágya, az etető, a pelenkázó és még sok más tárgy, ami az élet örömét fejezi ki. Sok babaágyon látni leesésgátló szerkezetet.

Ez igen közkedvelt a szülőknél, hiszen megakadályozza a már mozgó kicsit, hogy kiessen az ágyból. Ez némi szabadságot is ad neki, hiszen nem zárja el mind a négy feléről az ágyat. Ilyen szerkezetet sok helyen lehet vásárolni, mint például a gyerekbiztos.hu weboldalon, de akár személyesen is a bababoltokban.

A kicsi annak ellenére, hogy még nem mászik és járkál, attól függetlenül már kezd mozogni az ágyban. Ezért érdemes felszerelni az ágyára egy leesésgátló szerkezetet, hogy az éjjeli csendet ne törje meg a gyereksírás.

Természetesen sokan nem szeretnék akadályozni és elzárni a kicsit az ágyában, azonban ezzel nyugodtabb lesz az éjszaka mind a kicsinek, mind pedig a szülőknek. A leesésgátló hasznos szerkezet. Érdemes használni, nemcsak a nyugodt éjszakákért, hanem a kicsi épségéért is, mivel az esés kárt is okozhat a gyerekben.