Lábgomba ellen naturális dolgokkal

By | 2019. március 1. péntek
lábgomba ellen

Lábgomba ellen

Viszketést idéz elő és rendkívül kellemetlen a lábgomba, ami ellen a lehető leghamarabb tenni kell valamit. Különböző házi praktikákkal sokat tehetünk lábgomba ellen, ecettel például sikeresen szembe lehet szállni a problémával, valamint a szódabikarbóna is nagyon hasznos ilyen helyzetben.

Hatékony termék lábgomba ellen a teafaolaj is, mert gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik. Persze a gyógyszertárakban kapható készítmények felé is fordulhatunk, azonban ezek alapanyagai vegyszeresek.

Amennyiben hatékonyabb, természetes segítséget akarunk igénybe venni, akkor tanácsos a webshop-hillvital.hu webáruház kínálatában szereplő gyógyfüves gombaölő balzsamot alkalmazni a lábunk gombás területeire.

Ennek a készítménynek a fő gyógynövénye a bibliai izsóp, ami vírusellenes és gombaölő hatásának köszönheti a hírnevét. A mikroorganizmusokkal szemben annyira hatásos, hogy a korai időkben húsok, ételek tartósításának elsődleges eszköze volt. Lábgomba ellen ez a balzsam ideális választás.