Különleges kézműves sajt variációk

By | 2016. július 29. péntek
Kézműves sajt

Kézműves sajt

Ki ne szeretné a finom tejtermékeket, ezen belül pedig a különleges sajtokat? Az oldalon számos íz közül válogathat, hiszen a kézműves sajt alaposan és gondosan lett elkészítve, mindenféle mesterséges adalékok nélkül.

Ha még inkább fokozná a különlegességet, akkor érdekes kiegészítőket is megrendelhet a sajtok mellé. Ilyen például a lilahagyma lekvár vagy a szirupban eltett zöld dió. A kettőt kombinálva, igazi kulináris élvezetekben fog részesülni. Még a legegyszerűbb sajtokat is remekül fel lehet dobni a megfelelő kiegészítőkkel.

Kóstolta már a kapros-fokhagymás gomolyát? Ha nem, akkor mindenképp rendeljen egyet, hiszen nem tudja, miből maradt ki eddig! Egyedi íz-világának és különleges állagának köszönhetően, ez nem hiányozhat egyetlen hűtőből sem. A kézműves sajt változatosságában mindenki megtalálja azt a különlegességet, amelyik megfelel a saját ízlésének.

Aki pedig szereti kipróbálni az új dolgokat, annak bátran ajánljuk a diós, chilis vagy lilahagymás gomolyát, de akár a füstölt parenyicát is megkóstolhatja.