Kötszerek sérülések esetére

By | 2022. december 13. kedd

Az otthoni gyógyszeres dobozt tanácsos mindig feltöltve tartani, mert bármelyik percben történhet olyan sérülés, ami ellátásra szorul. Így a kisebb kötszerek sem hiányozhatnak a házi patikából, amelyek nagyon hasznosak lehetnek egy-egy horzsolás esetén.

A gyógyszertárakból könnyen megvásárolhatóak ezek a kellékek, de ha nem akarunk személyesen ellátogatni egyetlen patikába sem emiatt, akkor megrendelhetjük az interneten keresztül is. Például a hucare.hu webshop kínálatában felfedezhető kötszerek megrendelése rendkívül egyszerűen zajlik. Ennek kínálatában lévő Hydrofilm márkájú filmkötszer remek választás otthonra is, mert átlátszó, öntapadó, vízálló, nedvszívó sebpárnával van ellátva. Megfelelően tapad, köszönhetően a bőrbarát poliakrilát ragasztóanyagának, diszkrét és kényelmes viseletet biztosít.

A test körvonalához jól illeszkedik, sarkai lekerekítettek, ezért nem pöndörödik fel. Emellett a webáruházban olyan kötszerek is kaphatóak, amelyek professzionális sebtapaszok, kisebb műtétek során használhatóak.