Kommunális technika a Bátony-Metall Kft. csapatáról

By | 2020. március 23. hétfő
Bátony-Metall Kft

Bátony-Metall Kft

A kommunális technológia használata egyszerűen nélkülözhetetlen a mindennapokban, hiszen ez elválaszthatatlan eleme a városi rendszerek normális működésének. Ez különösen igaz télen, amikor aktív takarítás szükséges a hó miatt, tudhatjuk meg, ha ellátogatunk a batony-metall.hu weboldalra.

A vállalat által gyártott termékek között megtalálhatjuk a sószórókat, a seprőgépeket, a hótolókat és a hóekéket is. Az, hogy melyik közmű berendezés milyen funkciókat hajt végre, csak a tervezési céljától függ. Ha egy sószóróról beszélünk, akkor az a csúszás megakadályozására sót és vegyszereket önt az utakra, a járdákra.

A batony-metall.hu webhelyen bemutatott közüzemi berendezések funkciói között szerepel az utcák, járdák és terek hótól való takarítása és a területek szeméttől történő megtisztítása. A berendezések többlépcsős teszteken esnek át, ami biztosítja a magas élettartamot. A kiterjedt jótállási időszak és az elérhető szervizszolgáltatások is az ügyfelek rendelkezésére állnak. A batony-metall.hu weboldalon pótalkatrészeket és tartozékokat is rendelhet.