Kiváló dr Kristi Funk kezelési módszere

By | 2020. január 27. hétfő
 dr Kristi Funk

dr Kristi Funk

A mellrák megelőzésére nagyon sok helyen hívják fel a figyelmet, többek között a médiában is, azonban gyakran azt sem tudjuk, hogy megbízható-e az adott útmutatás. Van viszont egy könyv, dr Kristi Funk melldaganat-specialista és szaksebész műve, Az egészséges női mell kézikönyve, ami hasznos gyakorlati tanácsokkal látja el a nőket ebben a témában.

A doktornő által alapított Pink Lotus reast Center (Rózsaszín Lótusz Mell Központ) az egyik leghíresebb női klinika az Amerikai Egyesült Államokban. Több ezer nőnek segített már dr Kristi Funk, akinek számos híresség is a páciensei közé tartozik. Szakértője a minimálisan invazív diagnosztikai és kezelési módszereknek.

Könyvének fő üzenete, hogy megértesse a nőkkel azt, hogy mindennapi döntésekkel miként segíthetik elkerülni a betegséget, vagy pedig éppen fordítva, egyre közelebb kerülhetnek a rák megjelenéséhez. Fontos olvasmány dr Kristi Funk munkája a női nem tagjainak, hiszen nagyon nagy segítség lehet a prevencióban. Ne habozzon, hanem vásárolja meg és olvassa el!