Kimagasló minőségű fehér kiságy a MamaKiddies-től

By | 2015. december 11. péntek
Fehér kiságy minden csöppségnek

Fehér kiságy minden csöppségnek

A fehér mindig is az elegancia színe lesz. Egy gyermekszobát is lehet már a kezdetektől elegánsan berendezni. A MamaKiddies márka kiemelkedő minőségű fehér kiságy ajánlata biztosan tetszeni fog a szülőknek. Strapabíró szerkezetéért a tömör bükk anyag és a speciális fémfoglalatú csavarok felelnek.

Fekvőfelülete három szinten emelhető, még újszülött korban a legfelső szinten ajánlatos használni, majd ahogy nő a baba, le lehet engedni, hogy minél biztonságosabb legyen a kicsinek. Ezen kívül, három kivehető rúddal is rendelkezik, amelyek egy rugós rendszerrel vannak rögzítve, egyszerűen kiszedhetőek, de mindezek mellett biztonságosak is.

Bár a fehér színt kényesnek tartják, a kiságy könnyedén tisztítható, sőt, napjainkban igen sokan választják ezt a bútorvásárlás alkalmával. Festése és lakkozása nincs káros hatással a kicsi szervezetére. Ez a minőségi fehér kiságy igen hosszú ideig biztosan jó barátja lesz a babának, hisz nemcsak alvásra és pihenésre szolgál, hanem játszani is kényelmes benne.