Kerti pad tárolóval egybeépítve is kapható

By | 2019. augusztus 20. kedd
kerti pad tárolóval

Kerti pad tárolóval

Habár kellőképpen nagy a Föld bolygó, az élettereink mindegyikében állandó harc megy a helyért. Mindegy, hogy az otthonunkról vagy éppen az irodánkról van szó, szükség van okosan kialakított rakodható rekeszekre. A kertben sincs másként, valószínűleg ezért kapható kerti pad tárolóval. Az okos megoldások lényege abban rejlik, hogy a kihasználatlan tereknek adnak hasznos funkciót.

Ahogyan egy ágy alatt nagyobb hely van az ágyneműnek, bizonyos kerti bútorok esetében is van arra lehetőség, hogy tároljunk bennük ezt-azt. Ami azt illeti, nem is olyan kevés dolgot rejthetünk az ülőalkalmatosság belsejébe.

A Keter termékei 227 liternyi tárolókapacitással rendelkeznek. A csomagtér egészen pontosan 133 cm széles, 74 cm mély, illetve 20 cm magas. A kétüléses kerti pad tárolóval bármelyik kertben jó szolgálatot tehát, főleg ha több is van belőle. Ha még így sem lenne elég a padok nyújtotta kapacitás, a Keter termékei között kerti láda is megtalálható, ami további 265 liternyi helyet biztosít a pakoláshoz.