Kényelmesek és biztonságosak a Huawei Mate 20 Pro tokok

By | 2019. október 10. csütörtök
Különleges telefonvédelem

Különleges telefonvédelem

Nincs is annál bosszantóbb, ha az új telefonkészülékét egy véletlen balesetben eltöri. Az okostelefonok gyakori használata sajnos növeli a sérülések valószínűséget is, hamar karcolódnak, szennyeződnek, rongálódnak, ha elejti a földre, sőt, még a képernyő is tönkremehet. Előzze meg az ilyen típusú károsodásokat a Huawei Mate 20 Pro tokok valamelyikének megrendelésével!

Helyezzen fel a prémium TPU, bőr, szilikon, gél vagy plexi anyagból készült változatot, ami tökéletesen védi a hátlapot és az érintőképernyőt!

A sarkok rendszerint meg vannak erősítve, így hatékonyan nyelik el az ütközések rezgéseit. Cégünk webáruházában rengeteg számítástechnikai eszközt és kiegészítőt talál vonzó áron.

A Huawei Mate 20 Pro tokok között olyan színűt tud választani, amilyet csak akar, a szolid barna, fekete, fehér és krémszínen túl, a színes, flitteres és aranyozott modellekig széles palettáról választhatja ki a tökéleteset. A Huawei Mate 20 Pro tokok mellett, ajándéknak szánt dolgokat is talál nálunk. Nagyon kedveltek például az autós telefontartók, amelye a műszerfalra vagy a szellőző lamellákra fixálhatóak.