Kell az önbizalom az élethez!

By | 2019. október 26. szombat
önbizalom

Önbizalom

Korunk egyik leghatékonyabb problémamegoldó módszere nem más, mint a családállítás, amit Bert Hellinger, egy katolikus misszionárius dolgozott ki. Tulajdonképpen azt a témát boncolgatja, hogy miért vállaljuk fel kényszeres módon a nehéz sorsunkat. A folyó év októberi integrál csoportos családállítási program témája az önbizalom és az elfojtott düh, utóbbi a kényszersorsunk felvállalása esetén is jelentkezik.

Ezt a legtöbbször azért tesszük, mert különben hűtlennek éreznénk magunkat, a népünkhöz, a klánunkhoz, a családunkhoz, a szüleinkhez való tartozás tudattalan szeretete kényszerít önsorsrontó cselekedetekre bennünket. Ehhez hozzátartozik az a gyermeki képzet is, miszerint ezzel segítünk nekik.

Ennek a szeretetnek a felismerése és tudatosítása változtatja át a kényszert választási lehetőséggé. Amikor észrevesszük a saját életünkben a problémát, de nem találjuk rá a megoldást, akkor szükséges családállításra jelentkezni. A megoldásokkal pedig az önbizalom is megérkezik. Keresse a weboldalt és foglaljon időpontot!