Jó választás a Nissan Micra alufelni szett

By | 2019. május 24. péntek
Peugeot 406 alufelni

Peugeot 406 alufelni

Egyes gyártók, akárcsak a Peugeot, Citroen vagy épp a Mercedes az adott gépkocsi fogyasztásának a részletezésénél megadják a kerékméretet is, utalva arra, hogy a nagyobb felni és gumi párossal szerelt modell bizony deciliterekkel többet is ehet. Ezért is kell a Peugeot 406 alufelni ideális legyen ezt a specifikációt tekintve, máskülönben egyáltalán nem lepődhet meg az ember azon, hogy a megszokott fogyasztás jócskán megnő. A nagyobb Peugeot 406 alufelni azért sem fog beválni, mert többet is nyom a kisebb modelleknél.

Ez pedig rengeteg hátránnyal bír. Gondolni kell itt arra, hogy a súlyosabb kerekeket nehezebb gyorsítani, tehát mérsékeltebb dinamizmus lesz az eredmény. Az is a negatívumok közé sorolható, hogy a futóművet sokkal jobban megviseli a nagyobb rugózatlan tömeg. A méretesebb Peugeot 406 alufelni akkor sem fog beválni, ha a tulajdonos azt a bizonyos peremvédős abroncsot választja. Ekkor a nagyobb felni még sérülékenyebbé válhat, sőt, a tárcsához passzoló gumik árban is jóval a kisebb átmérőjű váltóméretek felett vannak. Teljesen világos hát, hogy csakis az Peugeot 406 alufelni válhat be, főleg a mindennapi használatkor, ami méretben is ideális. Nyilván azok, akik a tuningot helyezik az első helyre, ahol nem fontosak ezek a dolgok, azok nyugodtan választhatnak egyedibb modellt. A Nissan Micra alufelni esetében is lényeges ezeket észben tartani. A minden téren megfelelő keréktárcsa szett megvételekor nem szabad megfeledkezni a verda garantálta paraméterekről sem. Gondolni kell itt főleg a csavarok osztókörére és az agyméretre is. Ezek leginkább a nem gyári, hanem univerzális felnik esetében válnak nagyon fontossá.

Persze mint sok más esetben, a Nissan Micra alufelni kapcsán is van egy kis mozgástere annak a vásárlónak, aki nem akarja beérni a megszokottal. A minimálisan eltérés a gyári agymérettől, azaz a kompatibilitás hiánya, a központosító gyűrűvel orvosolható. Illetve az osztókörnél a pici differencia problémáját mozgókúpos kerékcsavarokkal lehet megoldani. A profi, tartós Nissan Micra alufelni megvásárolható az alu-felni.hu webboltban.