Ipari stílus avagy ilyen a loft

By | 2015. szeptember 23. szerda
Loft bútorok

Loft bútorok

A loft lakások kifejezés eredetileg Amerikából származik, régi gyárépületeket neveztek így. Mára azonban a köztudatban is helyet kapott a kifejezés és számos lakásban megtalálhatóak a loft bútorok illetve egyéb kiegészítők. Lássuk melyek azok a stíluselemek, amelyek elengedhetetlenül fontosak egy loft lakás berendezése során!

A loft lakások esetében alapfelszereltségnek számítanak a beépített, úgynevezett láthatatlan tárolók, a meghúzódó fióksorok, amelyek kisebb-nagyobb tárgyakat is képesek elrejteni, rendszerezni. A loft bútorok esetében nagyon fontos, hogy illeszkedjenek a tér arányaihoz, így ezek a bútorok nyugodtan lehetnek kissé nagyobbak, már-már túlméretezettek, sőt, akár többszemélyesek is.

Jó választás lehet egy-két személyes fotel, de a 10-12 személyes étkezőasztal, hosszú íróasztal vagy éppen magas konyhapult. A loft bútorok esetében jellemző a letisztultság, az elegancia és legfőbbképpen az egyszerűség. A krem-home.hu választékában loft bútorok százai között van lehetőségünk böngészni, segítségével egy kis múltat csempészhetünk az otthonba.