Innovatív, csavarmentes polcrendszer

By | 2020. március 11. szerda
Modern polcrendszer

Modern polcrendszer

Nem számít, hogy egy kisebb irodáról vagy egy hatalmas raktárhelyiségről van szó. A rendezett körülmények mindkét esetben jelentősnek számítanak a zavartalan munka érdekében.

Hogyha órákig kell keresgélni egy irattömböt vagy adott terméket a hatalmas felfordulásban, az nagymértékű időveszteséget jelent. A megoldás megérkezett egy kifinomult polcrendszer képében, ami minden felhasználói elvárásnak eleget tesz. Elsősorban egyszerű az összeállítása, hiszen ehhez még csavarokra sincs szükség.

Csupán egymásba kell illeszteni a polcokat és a tartólábakat, merevítéseket. Ezután egy olyan masszív polcrendszert kapunk, ami hatalmas terhelhetőséggel rendelkezik.

Egy ilyen kitűnő polcrendszerrel berendezhető egy nagyobb üzlethelyiség is. A kialakításnak hála, tetszés szerint bővíthető újabb elemekkel a Salgó polcrendszer. Többféle kivitel közül lehet választani, a raklapos állványtól kezdve, a pódiumrendszeren át egészen a galériás változatig. Innovatív megoldást jelent a raktározás minden területén.