Ilyen árakon lehet most fürdőszoba bútorokat rendelni

By | 2022. április 5. kedd
fürdőszoba bútorok

Fürdőszoba bútorok

Egy fürdőszoba felújítása nem kevés pénzbe kerül, hiszen a csempén, járólapon és csapokon kívül, még nagyon sok mindenre szükség van ahhoz, hogy teljes kényelemben használhassuk a helyiséget. Bútorok is kellenek, amelyekbe belerakhatjuk a törölközőket, tisztálkodó és tisztító szereket, kozmetikumokat. A watermarkt.hu weboldalon könnyen megnézheti, hogy most milyen árakon mozognak a különféle fürdőszoba bútorok. Kijelenthető, hogy ezek a darabok elfogadható áron kaphatóak, de ha hozzáadódnak a többi költséghez, bizony a végeredmény viszonylag magas összeg.

Mindazonáltal, mindenre szükség van a komfort biztosítása érdekében. Az említett weblapon olyan webáruházat ismerhetünk meg, aminek termékpalettáján mindenféle fürdőszobabútor fellelhető. Legyen szó mosdóval ellátott fürdőszobaszekrényről vagy álló, esetleg falra akasztható változatról, itt mindegyiket meg lehet vásárolni. Kisebb és nagyobb méretű fürdőszobákba egyaránt vannak megfelelő bútorok, amelyek igazán praktikusak.

Ami pedig az árakat illeti, például a Standard 55 mosdós fürdőszobaszekrény 47 500 Ft-ért vásárolható meg. A méretei 550x280x830 cm, 19 mm fóliázott MDF, fényes fronttal látták el a gyártók. Fémből készült fogantyúja van és 100 mm állítható fém lábakat kapott. Ettől valamennyivel drágább, a Standard 30 Mart álló fürdőszobaszekrény, aminek az ára 48 700 Ft. Amint látjuk, ezek a praktikus használatot biztosító bútordarabok nagyon kedvező áron szerezhetőek be, de még ennél is fontosabb a kiváló minőségük.

A helyiségben ugyanis napi szinten van gőz, ami a nem megfelelő bútorokat hamar tönkreteheti. Nos, a WaterMarkt bútorok esetében ettől nem kell tartanunk. Ezeknél garantált a magas minőség és a hosszú élettartam. A kiszolgálás is igazán kedves, az ügyfélszolgálat tájékoztatása rendkívül korrekt, a szolgálatkész munkatársak pedig mindenben segítenek az ügyfeleknek. Ami jellemzi a WaterMarkt üzletet, az a jó ár, kiváló minőségű termékek, az egyszerű rendelés és a gyors házhozszállítás. Keresse fel Ön is a boltot, ha fürdőszobabútort akar venni!