Igazán tartós a Messina szekrénysor

By | 2019. március 16. szombat
Messina szekrénysor

Messina szekrénysor

Nagyobb felújítást követően gyakran felmerülhet bennünk a kérdés, hogy megéri a bútorzatot teljesen kicserélni? A már sok éven át szolgáló régi darabok sérültek és kicsit leterheltek lehetnek, ezért bátran gondolkodhatunk másik szettben, ami új hangulatot visz a helyiségbe. Csak jól járhatunk, ha a Messina szekrénysor mellett tesszük le a voksunkat, hiszen egy rendkívüli termékről van szó, ami már ránézésre elragadja a képzeletünket.

A 18 milliméter vastagságú ABS élfóliával lezárt forgácslapokat erős tartással bíró csavarok tartják össze, amelyek garantálják a stabilitást. A Messina szekrénysor hátlapja 3 milliméteres tűzőkapcsokkal rögzített HDF lemezekből épül fel.

A fém polctartók adják meg a végső merevséget a rendszernek. Ezen leírásból kitűnik, hogy egy profi szerkezetről van szó, ami még a nagyobb terheléseket is remekül viseli, miközben fennkölt látványt áraszt magából. A Messina szekrénysor olyan befektetés, amit kár lenne elszalasztani. Ha nincs elég hely a teljes szettnek, akkor darabokat is lehet rendelni.