Hosszú élettartamú hentes kötény

By | 2022. szeptember 23. péntek

Nem könnyű a hentesek munkája, hiszen vágják, kicsontozzák, darálják a húsdarabokat, mérik, csomagolják a különböző húskészítményeket, a feladataik elvégzéséhez pedig szükségük van megfelelő munkaruhára is.

Nélkülözhetetlen kiegészítő a hentes kötény a higiénia szempontjából, azonban nem mindegy, hogy ez milyen minőségű. Érdemes a legjobbat beszerezni, ami például 100% pamutból készül. Lényeges, hogy strapabíró legyen a kiválasztott hentes kötény, hiszen ennél a munkánál nincs arra lehetőség, hogy megóvja a ruházatát a szakember. Kiváló ötlet felkeresni az enante.hu webáruházat, aminek termékpalettáján kizárólag professzionális munkaruházati cikkek szerepelnek, magas minőségben. Divatos, erős pamutból készült kötények lelhetőek fel a kínálatban.

Két egyedi színben kapható, állítható nyakpánttal ellátott modell. A praktikusság növelése érdekében, a gyártók zsebbel is ellátták ezeket a darabokat. Viszont van zseb nélküli hentes kötény is. Bármelyiket választjuk, mindegyik hosszú élettartammal bír.