Helszíni felmérés költöztetés előtt

By | 2020. július 23. csütörtök
költöztetés

Költöztetés

Mit kínálnak a hazai teherszállító cégek az ügyfeleknek? Ha felmerül a költöztetés igénye, ezek a vállalkozások áruszállítást, különféle speciális felszereléseket, tapasztalt dolgozókat, megbízható csomagolóanyagokat és még sok mást is a megrendelő rendelkezésére bocsátanak. Amikor valaki felveszi a kapcsolatot a cégünkkel, a kollégánk telefonon feltesz számos tisztázásra szoruló kérdést, ezután általában egy helyszíni értékelésre kerül sor az előre egyeztetett időpontban.

A kiérkező kollégánknak a helyszínen fel kell mérnie a költöztetéssel járó munkák mennyiségét és költségét, tisztáznia kell a bútorok, a felszerelések és az egyéb tárgyak csomagolásának, berakodásának és kipakolásának ütemezését. Emellett természetesen az ügyfél kívánságait és az egyéb részleteket is figyelembe veszi.

Az ilyen kiértékelő látogatás egyes esetekben díjmentes is lehet. Erről az ügyfél előzetes tájékoztatást kap. A költöztetés szolgáltatás költsége, ahogy a fentiekből kiderült, a megrendelés bonyolultságától és mennyiségétől függ. Ha képzett szakemberekből álló és a területen jelentős tapasztalattal rendelkező vállalkozást keres, akkor ne habozzon, hívjon minket minél hamarabb!

Munkánk során nemcsak demokratikus árpolitikát folytatunk, de a velünk való kapcsolatfelvétel révén, a rendelkezésre álló szolgáltatások teljes skáláját kaphatja, meglehetősen alacsony költségek megfizetése mellett. Ezt a rendszeres ügyfeleink is ​​megerősítik, akiknek a száma évről-évre növekszik. Az ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy meghallgassa a kérdéseit és a kívánságait, tanácsot adjon a költöztetés témájában és felvegye a megrendelést.