Hamarosan újra a képernyőn láthatjuk Brendan Frasert

By | 2022. augusztus 17. szerda
Brendan Frasert

Brendan Frasert

A színész egészségügyi problémák és depresszió miatt hosszú időre eltűnt a képernyőről. Az 53 éves Brendan Fraser amerikai színész, akit leginkább Az őserdő hőse és A múmia című filmekben nyújtott alakításairól ismerhetünk, 10 évvel az utolsó filmes szerepe után visszatér a mozivászonra. A 90-es évek szívtiprója, aki sportos alakjával meghódította az emberiség szebbik felét, majd 300 kilós szerepet fog alakítani a Bálna című filmben.

A Darren Aronofsky rendezte alkotásban Brendan Fraser egy elhízással élő férfit alakít, aki küzd, hogy újra kapcsolatba kerüljön a lányával. Sajtóértesülések szerint, a színész, aki már így is jelentősen meghízott, kénytelen volt egy speciális ruhát viselni a forgatáson, ami még több tömeget kölcsönzött neki. A színész korábban már nyilatkozott a filmben játszott szerepéről, ahol beszélt a nehézkes ruhatáráról és megjósolta, hogy szerepe nem olyasvalami lesz, amit a nézők korábban már láttak. Brendan Fraser utoljára 10 évvel ezelőtt tűnt fel a filmvásznon a Szökés című akciófilmben.

Cserepes virágok – egyszerű tippek a tökéletes kerthez

Nem kell hatalmas területet birtokolnunk ahhoz, hogy buja kertet alakítsunk ki. Néha a legjobb megoldást az egyszerű cserepes virágok jelentik, olvashatjuk a colore.hu friss cikkében. A virágok minden kert ékességei, de ha szűkös a hely vagy nem szeretnénk sziklakertekkel bajlódni, a cserepes kertészkedés tökéletes megoldás. A kert ilyen módon történő díszítése egyszerű és mindig stílusosnak, kreatívnak tűnik. Ráadásul helyet szabadít fel az udvaron és végre lehetővé teszi, hogy felhasználjuk a régi kaspókat. Milyen előnyei vannak az ilyen kertépítésnek?

A colore.hu honlapon ezt is megtudhatjuk. A cserepes kertészkedés akkor is alkalmas, ha olyan növényt szeretnénk ültetni, ami nem jellemző a mi szélességi körünkön. Így a számára ideális körülményeket teremthetünk egy cserépben, például speciális szubsztrátum használatával. A cserepes növények megoldják azt a problémát is, ha egy területen nem tudunk ültetni vagy nincs elég helyünk. A cserepeket ilyenkor fel lehet akasztani vagy támasztékra helyezni, írja a colore.hu.