Hajnövesztő szérum értékes antioxidánsokkal

By | 2022. január 12. szerda

Az életkor előrehaladásával az emberi szervezet lelassul és nincs ez másként a hajhagymák terén sem. Egy magas értékű komponenseket magába foglaló hajnövesztő szérum képes arra, hogy a hajhagymákat feltöltse a szükséges alkotóelemekkel, ami végül a hajszálak egészséges növekedését eredményezheti. A hormonális változásokhoz kapcsolódó hajhullás és a tesztoszteron termeléshez köthető férfias típusú kopaszodás mellett, a hajveszteség egyik leggyakoribb oka a hajhagymák meggyengülése.

A Varga hajnövesztő szérum egészen a hajgyökerek legmélyére képes eljuttatni a nélkülözhetetlen tápanyagokat. A fejbőr hajszálereit stimuláló torma és borsmenta esszencia támogatja az érintett kötőszöveteket abban, hogy minél több értékes és természetes vegyülethez hozzájuthassanak, allergizáló komponensek nélkül. A hajnövesztő szérum kúraszerű alkalmazásával a frizuránk újra egészséges benyomást kelt majd. A Varga termékcsalád tagjait érdemes egymással kombinálva használni a maximális hatékonyság érdekében.

Nem ritka a Covid utáni hajhullás

A koronavírus nyomai még sokkal azután is jelen lehetnek az ember szervezetében, hogy az akut fertőzés lezajlott. A Covid utáni hajhullás a legtöbb panasszal szemben azért lóg ki egy kicsit a tünetek sorából, mert a betegség heveny szakaszában általában még nyomokban sem jelenik meg. Jellemzően a betegséget követő hetekben, sőt, olykor inkább hónapokban üti fel a fejét a Covid utáni hajhullás és a kialakulása erős lelki krízist okozhat az érintetteknek.

Az ilyen típusú hajveszteség sok esetben jellemző, ha egy hosszantartó fertőzésből lábal ki az ember. Ne ijedjünk meg, ha ezt tapasztaljuk! Adjunk időt a szervezetünknek, hogy képes legyen stabilizálódni! Ezt a folyamatot érdemes támogatnunk a célnak megfelelő vitaminokkal, étrenddel, fokozatosan felépített mozgással és stresszmentes mindennapokkal, illetve a Covid utáni hajhullás megszüntetésére alkalmazhatjuk a Varga termékcsalád készítményeit. A gyógynövények erejével visszanyerhetjük a hajunk egészségét.