A legtöbb étterem úgy működik, hogy a vendég betéved, rendel az étlapról, ahol minden egyes fogásnak megvan a maga ára, majd megeszi, amit kért, fizet, és távozik. Igen ám, csakhogy aki jó étvággyal van megáldva, annak egy normál étterem bizony igen költséges tud lenni, hiszen ha ott nekiáll enni az illető, akkor… No de ezért van a Trófea Étteremben korlátlanság, mert ott nem adagonként mérik az ételt, hanem étkezési lehetőségben! Ha nem lenne tiszta: a Trófea Étterem úgynevezett all you can eat hely, ahol korlátlanul lehet enni, s ahol magáért a korlátlan fogyasztásért kell fizetni, nem pedig a ténylegesen megevett ételért. Ez lehetővé teszi azt, hogy aki valóban tud és szeret is enni, annak nem kell magát visszafognia akkor, ha a Trófea Étterem felé veszi az irányt, mert ha három-négy tányér ételt is vág ott be, akkor sem kell többet kifizetnie a kajáért, mintha ennél kevesebbet evett volna. Persze az az összeg, amit a Trófeában elkérnek az embertől, alapvetően nem lesz kevés, de ha valaki képes jóízűen enni, annak mindenképpen meg fogja érni a dolog, mert képes lesz többet enni, mint amennyit ugyanazért az összegért egy normál étteremben otthagyna a kasszánál! Szóval ha korlátlanság, akkor Trófea!