Gyorsan száradó folyékony fólia

By | 2020. október 8. csütörtök
folyékony fólia

Folyékony fólia

Lakásfelújítás előtt áll és valahol beázást tapasztal? A mai technológia rendelkezésére áll Önnek is! A folyékony fólia hihetetlenül egyszerűen applikálható és forradalmasítja a szigetelés fogalmát. Használata főleg teraszok, fürdőszobák, szaunák vagy más vízzel kapcsolatos helyiségek esetében alkalmazandó.

A szakemberek azért kedvelik ezt az anyagot, mert sokféle felületre fel lehet vinni hengerrel vagy ecsettel. A folyékony fólia rendkívül gyorsan szárad, továbbá kül- és beltéren szintén felhasználható. A kivitelezési folyamatot ez a termék nagyon felgyorsíthatja, az előbb is említett tulajdonságának köszönhetően. Természetesen a folyékony fólia alkalmazásának is megvan a mikéntje.

Két rétegben kell felvinni ezt az anyagot annak érdekében, hogy megfelelő legyen a végeredmény. A hozzáértők azt szokták tanácsolni, hogy a felvitt két réteg összesen 0,8 milliméter legyen. A folyékony fólia színe nem hasonlítható össze az építkezésben használt más anyagokkal, ez pedig azért hasznos, mert így könnyen észre lehet venni, ha valamelyik rész kimaradt.